top of page
  • Yazarın fotoğrafıMoing

SWCA 2022: Andor fragmanından göze çarpan 5 detay


Tekrardan hoş geldin, Cassian Andor.


Bugün Star Wars Celebration Anaheim 2022'de Andor için yeni bir fragman yayınlandı ve hayranlara yeni Disney+ dizisi hakkında birkaç şey gösterdi. Diego Luna, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filminden beş yıl önce Asi casus Cassian Andor olarak dönüyor ve bu sırada İmparatorluk hükümdeyken galaksi boyunca terör estiriyor. Birçok aksiyon ve ilgi çekici anlar ile karşımıza çıkacak kahraman ve kötülere sahip fragman, dizinin 31 Ağustos'ta bizimle buluşacağı haberini verdi. İşte derlediğimiz beş detay.


1- Heyecanlı bekleyiş

Fragman korkutucu bir müzik ve seslendirme eşliğinde köylülerin alarmları çaldığı uğursuz bir havayla başlıyor. Kötücül ve sonuçları olan bir şeyin geldiğini haber ediyor - ve bu İmparatorluk.


2- "Kendileri hakkında gururlular. Besili ve keyifli."

Andor'un İmparatorluk hakkında düşünceleri birkaç kelimeyle belli oluyor.


3- Daha fazla Mon Mothma.

Hayranlar, Star Wars: Jedi'ın Dönüşü'nden Rogue One filmine bu Senato ve İsyan kahramanını seviyor. Onu yeniden görmek heyecan verici ama Mothma'nın endişeli bakışı bize İmparatorluk'un her yerde ve herkes için bir tehdit olduğunu gösteriyor.


4- Galaksiden kesitler

Yeni gezegenler, araçlar ve karakterlerden kesitlerle Andor, casus aksiyon hikayesinde geniş bir açıya sahip olacağa benziyor. (Ayrıca sudaki o yapı neydi acaba?)


5- "İnsanlar ayaklanıyor. Hesap verme böyle bir şey."

İsyan için söylenmiş coşkulu sözler. İmparatorluk hak ettiğini alacağa benziyor.

 

StarWars.com yazar özeti: Dan Brooks is a writer and the editor of StarWars.com. He loves Star Wars, ELO, and the New York Rangers, Jets, Yankees, and Knicks. Follow him on Twitter @dan_brooks.


Çevirmen: Moing


44 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page